99298888 post@realmat.no

Personvernerklæring

Hvem vi er

Personvern

Personvernerklæring sentrum-selskapslokaler.no

Sentrum-selskapslokaler.no er opptatt av at du som bruker av våre nettsider forstår hvordan vi håndterer data vi samler inn om deg.

Denne personvernerklæringen forklarer hvilken data vi samler inn, hvordan vi gjør det og hva formålet for datainnsamlingen er. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven. Loven finner du her.

Innsyn, retting eller sletting av personopplysninger

Dersom Sentrum-selskapslokaler.no  behandler personopplysninger om deg, har du rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som vi er behandlingsansvarlig for. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Forespørsler som nevnt ovenfor sendes til post@realmat.no

Registrering av personinfo

På elbilleasing.no sine sider samles det personopplysninger gjennom skjemaer. Du kan også få spørsmål om å dele opplysninger når du deltar i en konkurranse. Vi spør om opplysningene slik at vi kan levere den aktuelle tjenesten, svare på spørsmål, eller ta kontakt med personen.

Når du benytter deg av skjemaene godtar du at vi samler inn disse opplysningene. Det er frivillig for brukere av elbilleasing.no å benytte seg av skjemaene på nettsiden. Når du benytter deg av disse, godkjenner du at vi, eller de du sender melding til kan ta kontakt med deg.

Lagring

Andre besøkende på våre nettsider har ikke tilgang på de personopplysningene som registreres gjennom skjemaer. Opplysningene deles ikke med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å levere tjenesten som er bestilt.

Google Analytics

Dette er et svært vanlig analyseverktøy for å analysere brukeroppførsel på et nettsted. Google Analytics er en tjeneste fra Google som gjør det mulig se antall besøkende, sidevisninger, trafikk-kilder, lengde på besøk, geografisk lokasjon og mye mer. For å lagre informasjon om bruksmønstre og de besøkende, benytter Google Analytics seks forskjellige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er:

_utma Skiller brukere og brukersesjoner. Lagres i 2 år fra siste besøk.

_utmb Bestemmer ny brukersesjon/besøk. Lagres i 30 min fra siste besøk.

_utmc Interoperabilitet med urchin.js sammen med __utmb. Lagres til nettleseren lukkes.

_utmz Lagrer trafikkilden eller kampanjen som forklarer hvordan brukeren nådde siden. Lagres i 6 måneder fra siste besøk.

_utmv Benyttes for å lagre data på besøks-nivå. Lages når tjenesten benytter _setCustomVar-metoden. Lagres i 2 år fra siste besøk.

__ga brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet. Lagres i 2 år fra siste besøk.

Det er fullt mulig å skru av informasjonskapsler i din nettleser Men du kan da oppleve at en del nettsider ikke vil fungere optimalt.

Du kan lese om hvordan du gjør innstillinger knyttet til informasjonskapsler på nettlesernes egne sider:

Du kan slette informasjonskapsler fra innstillingene i nettleseren din. Hvis du ikke endrer innstillingene til å ikke tillate informasjonskapsler, vil de opprettes igjen neste gang du går inn på et nettsted som benytter dette.

Til statistikk og å forstå markedstrender

Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle nettstedene våre.

Til å personalisere tjenester – tjenester spesielt tilpasset deg

Vi ønsker å gi deg muligheten til å få skreddersydd innhold og tilpasninger. Dette gjør vi ved å bruke data om din brukeratferd, dine preferanser eller annen tilgjengelig informasjon. Dette kan fortelle oss noe om dine behov og ønsker, slik at vi eksempelvis kan gi deg anbefalinger om innhold eller tjenester basert på det du har lest eller kjøpt. Vi kan også gi anbefalinger basert på hva andre brukere med lignende bruksmønster som deg har lest.

Informasjon om markedsføring i e-post og sms

Om du har et aktivt kundeforhold til elbilleasing.no, vil vi kunne sende deg e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven. Har du ikke et aktivt kundeforhold til oss, vil vi bare sende deg informasjon om du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

Hvordan blir disse opplysningene delt?

De som har tilgang til opplysningene som samles inn gjennom cookies er:

  • Eier
  • Daglig Leder
  • Kundebehandlere

Personopplysninger sendt via skjemaer på nettsiden

Når du ønsker å benytte et skjema for å ta kontakt med en tredjepart, blir informasjonen registrert både hos elbilleasing.no og tredjeparten du vil komme i kontakt med. Dette for at vi skal kunne se hvor mange som bruker skjemaet. Våre samarbeidspartnere som mottar opplysningene gjennom skjemaene, kan bruke disse til å formidle målrettet innhold og/eller tilbud gjennom sine tjenester.

Vær oppmerksom på at våre nettsider kan inneholde lenker/pekere til andre nettsider som ikke eies/kontrolleres av post@realmat.no . Vi bærer ikke ansvar for måten personvernet praktiseres på slike nettsider.

Dersom du mener sentrum-selskapslokaler.no ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.

Vår nettstedsadresse er: http://239731-www.web.tornado-node.net

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning